Een tijdje terug deze geweldige kaart gemaakt,..nog niet de kans gehad om deze op mijn website te plaatsen omdat ik toen zeer druk was met mijn kerstkaarten haha. Het idee heb ik opgedaan op de website van Marianne Design, gemaakt door Mandy. Je kunt bij Marianne Design het sjabloon voor de kaart downloaden. Tevens staat er een duidelijke omschrijving bij. Toen de kaart uiteindelijk af was, was ik er erg blij mee. Ik werd er zelf zo vrolijk van 😄. Als je de kaart maakt moet je wel weten dat het formaat afwijkt en je een aangepaste envelop erbij moet maken.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Mallen
COL1356 Lieveheersbeestje, Marianne Design
COL1418 Cijfers, Marianne Design
CR1360 Cirkel, Marianne Design
LR0271 Vintage Swirl, Marianne Design
DS-E-W-30-NL Proficiat, Die’sire Crafter’s Companion

Embossing
DF3413 Hartjes, Marianne Design

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow
Multi mono liquid glue, Tombow
3D foam pads, Action

Overig
Papier, Action
Schudmateriaal, overal en nergens vandaan

Leuk dat je weer even kwam kijken. Tot de volgende keer.[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]