Zo, weer een kaartje online. Dit keer een handlettering kaart. Ik merk dat het erg populair is,…en mensen het ook erg leuk vinden om zoiets te zien. Ook al vind mijn linker arm/hand het geen pretje probeer ik af en toe wel wat te maken. Want tja, mijn creatieve innerlijk, verlangt stiekem toch ook wel naar het leuk van het handletteren. Je kunt er zo enorm leuke en mooie creaties van maken. En het voordeel is, dat het eigenlijk nooit perfect hoeft te zijn. Want eigenlijk is alles wat je met handlettering maakt uniek. Zelfs als je iets als idee hebt opgedaan, en het na probeert te maken. Want iedere hand is toch anders in het schrijven en creĆ«ren van letters.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Knipvel
AK0050 Knipvel (bloemen & vlinders), Marianne Design

Clearstamp
CLBP09, Bits & Pieces stamps, Crealies

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow
3D foam tape, Action

Overig
Fudenosuke (calligraphy pen), Tombow[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]