Ze zijn soms nodig, condoleance kaarten. De laatste serie condoleance kaarten die ik heb gemaakt zijn allemaal met zo’n zelfde cirkel. Alleen heb ik de binnen cirkel verschillend gemaakt,…en ook verschillende clear stamps uitgeprobeerd of deze wel bij een condoleance kaart passen. Deze vind ik zelf prima kunnen,…heb wel mooiere gemaakt, maar deze mag zeker niet ontbreken. Helaas zijn er alweer zoveel condoleance kaarten weg/verstuurd, dat ik weer een nieuwe serie moet gaan maken… Geen leuke kaarten, maar ik vind het altijd wel uitdagende kaarten. Vooral omdat ze passend moeten zijn.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Mallen
CLNestXXL07 Crea-Nest-Lies-XXL no. 07 Rond, Crealies

Clear stamp
6410/0336, Noor! design Joy!
HT1613 clearstamp vlinders, Marianne Design
CLTZOP 06 Tekst clearstamp, Crealies

Inkt
Tuxedo black, Memento
Flannel gray, Memento Dew Drop
Summer sky, Memento Dew Drop
Starlite black, Brilliance Dew Drop

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow

Overig
Fudenosuke (calligraphy pen), Tombow[/one_half] [one_half last]
klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]
[clear]

BewarenBewaren