Gisteren (14-03) stond daar dan mijn eerste creatie voor Crealies op hun blog en Facebookpagina. Wat kunnen sociale momenten toch leuke dingen brengen. Onlangs werd ik door Annelies Karduks van Crealies gevraagd of ik een keer guest designer wilde zijn. Ik voelde me zeer vereerd en werd er eigenlijk een beetje verlegen van. Daarna ben ik druk bezig gegaan met het bedenken wat ik wilde maken. Het klein puntje bij mij is, is dat ik altijd zoveel spinsels in mijn hoofd heb zitten, dat ik soms niet kan kiezen. Daarom heb ik speciaal voor Crealies twee creaties gemaakt. Dit is de eerste van de twee.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies dies/stansen:
CCAC12 Create a Card no. 8
CLNestXXL33 Crea-Nest-Lies XXL no. 33 

CLSET36 Set of 3 no. 36 Bloemen 18
CLSET43 Set of 3 no. 43 Vlinders 5
CLDD43 Duo Dies no. 43 Vlinders 5
CLDR 17 Decorette no. 17 Verstrengelde cirkels

Crealies stamps/stempels:
Gebruikt CLTZBE05 Tekst & Zo Beterschap. maar je kan ook CLTZBE04 Tekst & Zo Beterschap gebruiken.
CLBP07 Bits & Pieces no. 07 Thin mosaic
CLBP42 Bits & Pieces no. 42

Papier
PK9107 Don & Daisy, Marianne Design
Overig, Action

Inkt
Lulu lavender, Memento Dew Drop
Rhubarb stalk, Memento Dew Drop
Love letter, Memento Dew Drop
Rose bud, Memento Dew Drop
Tuxedo black, Memento Dew Drop

Tombow ABT dual brush pennen
nr. 620
nr. 757
nr. 856

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow
Multi mono liquid glue, Tombow

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [one_half last] [/one_half] [clear]

Tutorial

Ik heb gekozen voor een “Create a Card” mal. Die vind ik zo leuk omdat je er altijd allerlei kanten mee op kunt. Als je de mal hebt uitgesneden, kun je aan de hand van de mal ook makkelijk de vlakken uit design papier halen die precies passen op de lege vlakken. Ik heb daarna 3 verschillende grootte vormen van de “Crea-Nest-Lies XXL” mal uitgestanst. Die ben ik daarna gaan bestempelen met de leuke Bits & Pieces stempels, en heb op die manier vrolijke bloemen gecreëerd. Die heb ik op de trap bevestigd. Daarna heb ik de decorette mal 2 x uitgestanst 1x in het wit, en de andere in het rood. Het witte vlak wat uit de stans komt heb ik bewerkt met Tombow ABT dual brush pennen en daarna bestempeld met tekst. Daarna heb ik de rode verstrengelde cirkel op de kaart geplakt met daarin het witte bewerkte deel van de witte verstrengelde cirkel. De restjes die uit de rode verstrengelde cirkel kwamen heb ik ook weer gebruikt zoals je kunt zien. Daarna ben ik de vlinders uit gaan stansen. De dichte vlinders van de “set of 3” uit rood papier en de “duo dies vlinder” van een andere kleur die weer terug komt in de rest van de kaart. Voor ik de vlinders op elkaar plakte heb ik de “duo dies” vlinders eerst bewerkt met een embossing pen. Zodat deze meer tot leven kwam. En uiteindelijk heb ik de bloemetjes van de “set of 3” ook eerst bewerkt met de embossing pen en daarna met een leuk deco steentje op de kaart geplakt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren