Of ik een paar kaartje kon maken voor de Bridge club,..er waren zoveel zieken. Met de vraag of ik een stok kaarten erin kon verwerken. Nu had ik dit nog nooit eerder gedaan. En dus ben ik eerst even gaan brainstormen, ideeën de revue laten passeren… Uiteindelijk kwam ik voor een eerst keer met deze serie kaartjes. Ik heb dan wel geen hele kaarten gebruikt, da vond ik zoveel ruimte op de kaart innemen,…en zo onwijs grof overkomen. Dus heb ik gekozen voor leuke vierkantjes, waarin echt nog duidelijk zichtbaar is dat het om kaarten gaat die bij Bridge gebruikt worden. Is het een beetje gelukt?

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Mallen
660220 Alterations, Sizzix thinlits
38897 Beterschap, Die’sire Crafters Companion
CR1317 Van harte beterschap, Marianne Design

Knipvel
IT 331, Marianne Design
Gele bloemen, Marjoleine

Papier
Design papier, Action

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow
3D foam pads, Action 

Overig
Stok kaarten

Gezellig dat je weer even kwam neuzen,… Je ziet het weer hele andere soorten kaarten. Een fijne dag gewenst, dikke knuffel![/one_half] [one_half last] [/one_half] [clear]