Een kaart uit mijn begin periode van het kaarten maken. Toen was ik net begonnen, had nog maar een paar maanden mijn Big Shot voor snijmallen. En verder ook nog maar gering hoeveelheid papier enz. Maar deze kaart blijft toch wel bij, want hij paste heel goed bij degene die hem heeft gekregen. [mks_col] [mks_one_half]Omdat het een van mijn eerste kaarten is geweest die ik gemaakt heb, en ik toen nog geen plannen had voor deze blog, weet ik niet meer precies met welke materialen ik heb gewerkt. Sommige herken ik wel…

Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0329 Vlaggetjes, Marianne Design
– COL1347 Cijfers, Marianne Design
– Cadeautjes, Joy!

Het plaatje heb ik op het internet gevonden, heb ik uitgeprint en gedeeltelijk ingekleurd.
[/mks_one_half] [mks_one_half][/mks_one_half] [/mks_col]

 

BewarenBewaren