Een zoete, lieve trouwkaart. Eentje om een heerlijke zuurstok bij op te knabbelen, samen romantisch onder een grote boog met prachtige orchideeën. Ik teken ervoor haha,…voor iedereen die binnenkort gaat trouwen een geweldige en mooie dag toegewenst. Felicitatie kaarten maken voor mensen die gaan trouwen vind ik één van de leukste dingen die ik mag doen. Daar wordt ik echt automatisch helemaal vrolijk van.

Binnenkort plaats ik ook nog een filmpje van een andere trouwkaart, dus houd m’n blog goed in de gaten.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0345 Bride and Groom, Marianne Design
– LR0238 Trouwringen, Marianne Design
– COL1379 Orchideeën, Marianne Design

– CR1351 Hart, Marianne Design
– 6002/0382 Hart, Joy! 
– Add10023 Hond, Leane Creatief
– 130501/1150 Hartelijke Gefeliciteerd, CraftEmotions

– Tombow multi mono liquid glue
– Tombow Maxi Power tape
– 3D foam pads, Action
– Gemstones, Anita’s

Leuk dat je weer even kwam kijken. Veel succes en plezier gewenst met het maken van je eigen creaties.[/one_half] [one_half last]2016-05-14-trouwen

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]