Een heel simpel, maar vrolijk en lief geboortekaartje voor een meisje alsof dat dat niet duidelijk is :lol:. Soms wil je gewoon eens een paar kaartjes achter elkaar maken, die wel verschillend zijn, maar niet te ingewikkeld. Deze kaart had ik samen met een aantal andere gemaakt, en die komen binnenkort dan ook langs op mijn blog. Ik heb inmiddels echt al veel meer kaarten gemaakt dan ik bij kan houden op mijn blog,.. wel leuk om te zien dat ik dus altijd uit een mooi gevulde emmer kan putten als het gaat om een nieuwe blog. Soms krijg ik daar ook wel een onrustig gevoel van, want ik wil er wel meer opzetten, maar het is qua gezondheid niet altijd mogelijk. Dus put ik mijn vrolijkheid maar uit de al aanwezige blogs en leuke opzet van de site. Soms ben ik best trots erop, helemaal zelf gemaakt en opgezet. Want tja, als je zoiets altijd al gewend bent, dan is zo’n gratis blog niet echt heel erg aantrekkelijk┬á­čś│ .

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0307 Rammelaar, Marianne Design
– CS0892 Tekst clear stamp, Marianne Design
– AK0032 Knipvel, Marianne Design

– Tombow multi mono liquid glue
– 3D foam pads, Action

Hopelijk heb je weer met plezier een bezoek heb gebracht aan mijn blog. Ik wens je veel succes en plezier met het maken van je eigen creaties.[/one_half] [one_half last]2016-04-16-meisje01

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]