Hij ligt nog in mijn kast,…ik kan hem maar niet opsturen. Vind hem zo onwijs leuk, en gelukkig had ik nog andere voorraad voor een jongen laatst! Dus hij blijft nog even liggen om te genieten. Vrolijk en stoer, die kan naar een leuk en stoer mannetje. Nu nog even afwachten welke knapperd dit kaartje gaat ontvangen.

Het lijkt misschien dat ik Marianne Design promoot, maar dat is niet echt mijn bedoeling. Ik werk alleen gewoon graag met de materialen, omdat ik het gewoon onwijs leuke spullen vind. Je kunt er echt zoveel verschillende kanten mee op.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– COL1388 Photo frame, Marianne Design
– AK0030 Knipvel, Marianne Design
– AK0041Knipvel, Marianne Design
– CS0891 Clear stamp, Marianne Design 

– Tombow multi mono liquid glue
– Tombow Maxi Power tape
– 3D foam pads, Action
– Meetlint, Action
– Papier, Action[/one_half] [one_half last]2016-04-11-geboortejongen

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]