Een paar simpele kaarten om gewoon naar iemand te sturen. De kleuren combinatie maakte mij enthousiast. En zo maakte ik twee kaartjes in de kleuren Paars en groen. En jawel,…allebei met een hart. Weet je nog dat ik eerder schreef dat ik niet zo’n hartjes mens ben. Wel, ik heb dan toch de weg gevonden waarin ik het wel mooi vind om ze te gebruiken denk ik. De volgende kaartjes in deze trens wil ik met de kleuren roze gaan maken. Ik ga nog even op zoek met welke andere kleur dit mooi combineert. Maar dat er nog een paar van dit soort kaartjes komen, staat staat als helemaal vast┬á😊.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Snij/Stans Mallen
– CR1351 Hart, Marianne Design
– 6002/0360 Vierkant, Joy!
– 660220 Mixed media, Sizzix thinlits
– Set of 3 nr. 43 Vlinders, Crealies
– Duo nr. 43 Vlinders, Crealies
– Multi frames border 2, Nellie Snellen

Clear stamps
– KJ1703 Hartjes regen, Marianne Design
– EC0152 Eline’s Sweet Sentiments, Marianne Design

Bevestigen
– Maxi power tape, Tombow
– Multi mono liquid glue, Tombow
– 3D foam pads, Action

Papier
– Boekenvoordeel
– Action[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]