Een kaart maken met mijn eigen gemaakte clearstamp. Een vrolijk opkikker recept. De label is achter de kikker vandaan te schuiven. Maar ik verklap de tekst nog niet helemaal. Want er komt binnenkort nog een kaart online met het opkikker recept en dan laat ik het daar zien. Nog even een verrassing dus.

Ik ben wel zeer attent met het feit dat ik zelf stempels kan maken. Ik doe dat met “Imagepac Stampmaker”. Soms mis je toch een tekst of plaatje,…die niet te koop is, of tekst wat te veel werk is om met losse letters te stempelen.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– AK0050 Knipvel, Marianne Design
– COL1358 Typemachine, Marianne Design
– CR1352 Label, Marianne Design
– CLDF29 Hoekjes (dots), Crealies
– Tekst stempels zijn zelf ontworpen en gemaakte stempels

– Tombow multi mono liquid glue
– Tombow Maxi power tape
– 3D foam pads
[/one_half] [one_half last]

klik op foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]