Opkikkertjes vind ik leuk hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar ik kreeg spontaan een nieuw idee met de leuke varkens stempels van Joy!. Samen met de leuk Handlettering clearstamps van Marianne Design ben ik weer even m’n creatieve brein ingedoken en wilde ik eens iets anders dan een opkikker kaartje. Ik kwam met het “Op-knorretje” kaartje. Tot nu toe kreeg ik er erg leuke reacties op, dus besloot ik dat ik hem ook eens online met jullie zou delen. Ben benieuwd naar jullie reacties,…hopelijk krijgen jullie toch ook wel een glimlach op je gezicht bij het zien van dit kaartje.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– EC0159 Clearstamp tekst, Marianne Design
– PB7045 Eline’s Fresh flowers, Marianne Design
– 6410/0424 Varkens clearstamp, Joy!
– CLNestXXL34 Vierkant (double stitch), Crealies
– 6002/0360 Vierkant, Joy!

– Irojiten potloden, Tombow
– Maxi power tape, Tombow
– Multi mono liquid glue, Tombow
– 3D foam pads, Action

Leuk dat je er weer was,…hopelijk tot de volgende keer šŸ™‚ [/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]