Onlangs heb ik op de facebookpagina van Hobby Zuss een prachtige clear stamp gewonnen van Nellie Snellen. Ik ben er erg blij mee, en kreeg ook meteen al een idee voor een kaart. Helaas had ik nog wat andere dingen liggen die ik eerst af wilde/moest maken en moest ik mijn drive om er meteen mee aan de slag te gaan een beetje temmen. Ik houd namelijk niet zo van een tafel met allemaal half afgemaakte kaarten. Dus netjes mezelf trouw gebleven en dat eerst gedaan. Maar daarna er meteen mee aan de slag gegaan. Ik wilde er een condoleance kaart van maken, naar een idee wat ik bij Google afbeeldingen had gezien, of was het nou Pinterest? Ik weet het niet helemaal zeker meer haha…

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– SIL010 Branch with birds-1, Nellie Snellen
– DCE 907114 Forest, Docrafts
– CLTZOP 06 Tekst clearstamp, Crealies

– Mowed Lawn, Distress Ink
– Gray Flannel, Memento Dew Drop

en een lint.

Maak jij makkelijk condoleance kaarten? Of vind jij het ook lastig om te maken? Tot de volgende keer.[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]