Een tweede kaart met de gewonnen stempel op de facebookpagina van Hobby Zuss. Deze keer een kaart met een veel zachtere uitstraling/kleur. Misschien iets meer voor een vrouw. Maar in principe voor mijn gevoel zeer geschikt als condoleance kaart. Ik ben best wel blij met deze nieuwe stempel, misschien dat ik binnenkort nog kijk of ik nog een andere stempel van deze serie op de kop ga tikken. En dat ik dan misschien een combi kan maken, met ook weer verschillende kleuren inkt bijvoorbeeld. In ieder geval genoeg ideeën. Maar ik denk dat ik er eerst nog een paar op deze manier ga maken.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– SIL010 Branch with birds-1, Nellie Snellen
– DCE 907114 Forest, Docrafts
– CLTZOP 06 Tekst clearstamp, Crealies

– Tuxedo black, Memento
– Gray flanel, Memento Dew Drop
– Angel pink, Memento Dew Drop

– Maxi Power tape, Tombow

– papier (een keer cadeau gekregen)
– lint (dankzij een leuk kledingstuk  😉 )

Leuk dat je weer even kwam kijken. Ik wens je een hele fijne knutselzondag toe…[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]