Laatst ging ik op kraamvisite bij een stoere knul. Ben iemand die dan toch graag iets leuks wil geven, maar heb de ervaring dat speelgoed of andere leuke hebbedingen vaak al in overvloed gegeven worden. Om nu met de derde variant van een bepaald artikel aan te komen zetten, vind ik zonde. En om nou gewoon een leuke cadeaukaart te geven, vind ik ook erg saai. Dus we hebben iets leuks gemaakt om zoiets in te geven. Ik heb deze keer gekozen voor de “Create a Box” mal van Crealies om een leuk melk pakje te maken, iets wat natuurlijk prima past bij een baby. Daarna heb ik het melkpakje leuk gedecoreerd met de lieve Eline “Baby Animals” mallen in combinatie met één van de decorette mallen Crealies. Check onderaan deze pagina het filmpje dat ik heb gemaakt.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CCAB 06 Crate a Box, Crealies
– CLDR 17 Decorate, Crealies
– COL1421 Baby Accessories, Marianne Design
– COL1422 Baby Animals, Marianne Design
– DS-E-W-38-NL Gefeliciteerd, Crafter’s Companion

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– Tombow Maxi Power tape
– 3D foam pads, Action
– Knijpertje, Action
– Design papier, cadeau gekregen 🙂
– Overig papier, allerlei

Ik hoop dat je weer hebt genoten van mijn creatieve uitspatting. Dit keer is geen kaart,..en voor de verandering eens een filmpje toegevoegd. Succes en veel plezier met het maken van je eigen creaties.[/one_half] [one_half last] 

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]

BewarenBewaren