Een goede vriendin doet aan post crossing. En vroeg onlangs of ik weer een paar echte “Holland” kaarten wilde maken. Super leuk natuurlijk, ook omdat ze altijd even laat weten als ze reacties heeft ontvangen op de kaart. En tot nu toe vallen ze goed in de smaak bij de ontvangers. Dus ook nu weer ben ik met een kaartje aan de slag gegaan. En ik ben natuurlijk weer heel erg benieuwd naar de reacties op deze kaart.

Dit keer heb ik gekozen om een kaart te maken, volledig met stempels die ik dan weer zelf heb ingekleurd. Om deze kaart van kleur te voorzien heb ik gebruikt gemaakt van Tombow ABT Dual Brush pennen/stiften. Ik heb ook wel verschillende soorten potloden, maar ik kleur makkelijker en mooier met de Tombow ABT’s vind ik. De kleuren vind ik veel meer volume krijgen en het mooie is dat je aquarel effecten kan creëren, mooie verlopen kan maken enz. Ik heb dat dit keer ook geprobeerd om te laten zien in de kaart.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Tombow ABT Dual Brush pennen/stiften;
– N00 Blending
– N15 black
– 249 hunter green
– 847 crimson
– 969 chocolate
– 990 light sand
– 899 redwood
– 528 navy blue
– 451 sky blue

Rode lucht
– 025 light orange
– 090 baby yellow
– 856 chinese red
– 925 scarlet

– 470.713.311 Card art stencil Huisjes, Dutch Doobadoo
– EWS2204 In de wei, Marianne Design
– EWS2201 Molen, Marianne Design
– EWS2202 Vissersboot, Marianne Design

– Maxi Power tape, Tombow[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten

Mijn vriendin was zo enorm enthousiast over deze kaart, dat ik hiervan denk ik nog maar een keer een versie ga maken. Althans,….wel dezelfde opzet, maar andere kleuren. Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn creatieve uitspatting. Gezellig dat je er was en tot de volgende keer![/one_half] [clear]