Een heel lief klein kaartje. 10 bij 10 cm… Heel simpel, maar precies wat het moet overbrengen. De bloemen heb ik zelf gemaakt met de basis malletjes van Crealies. De malletjes heb ik uitgesneden van gewoon kopieer papier, ik heb ze daarna vanuit het midden met distress inkt gekleurd, daarna heb ik ze zo goed mogelijk op elkaar gelegd, in het midden een gaatje gemaakt en een hele kleine splitpennetje daar doorheen gehaald. Daarna heb ik de papieren bloemen nat gesprayd, en voorzichtig laag voor laag over het bolletje van de splitpen naar elkaar toe gefrommeld (weet niet hoe ik het anders moet uitleggen haha). Laat dit even zo liggen,…en haal daarna laag voor laag voorzichtig met een pincet uit elkaar. Laat de bloemen daarna goed drogen. En plak de verschillende lagen bloemen, als ze echt goed droog zijn, één voor één op elkaar. De volgende keer als ik deze bloemen maak zal ik proberen er een tutorial van te maken met foto’s.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– COL1347 Party Numbers, Marianne Design
– LR0162 Engelse roos, Marianne Design
– PK9107 Don & Diasy papier, Marianne Design
– CLTS01 Gefeliciteerd, Crealies
– CLTS35, 25/40/50 jaar, Crealies
– CNLXXL33 Rond (double stitch), Crealies
– CLSET17 Bloemen, Crealies

– Maxi power tape, Tombow
– Multi Mono Liquid glue, Tombow
– 3D foam pads, Action
– Overig papier, Action & Boekenvoordeel
– Steentjes, Wibra

Gezellig dat je weer even kwam kijken…tot de volgende keer![/one_half] [one_half last] 

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]