Een stoere zeeman is geboren, dat vraagt om een stoer, vrolijk en blauw kaartje. Weer iets heel anders dan de vorige geboortekaartjes die ik heb gemaakt. Simpel, maar goed. Ook deze is allang weer uit m’n kaartenbakje verdwenen…Hoe hard ik ook mijn best doe, een voorraadje voor mezelf krijg ik maar niet voor elkaar haha.

Ach ja, misschien wel een goed teken dat er nog het een en ander in mijn leven gebeurd en om me heen. Ik houd het er maar op dat het een teken is mijn sociale leven er nog best aardig uit ziet 🙂 en daar ben ik maar wat blij mee. Geeft me een gelukkig gevoel.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb: 

– AK0030 Knipvel, Marianne Design
– CS0891 Tekst clear stamp, Marianne Design
– MFD069 Photo frame, Nellie Snellen
– 130501/1150 Hartelijk Gefeliciteerd clearstamp, CraftEmotions

– Tombow multi mono liquid glue
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action
– Meetlint, Action

Leuk dat je weer even kwam neuzen, hopelijk heb je weer ideeën opgedaan. Tot de volgende keer…[/one_half] [one_half last]2016-04-11-kleinezeeman

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]