Het wordt een…Meisje! Een tijd geleden kreeg ik van JacquelineĀ de vraag om een kaartje te maken, voor iemand die zwanger is (ja nog steeds, zwanger zijn duurt zo’n 9 maanden šŸ˜‰ heb ik geleerd op school ).Ā Het moest een kaartje worden waarin het een beetje een verrassing was of het een jongen of een meisje wordt. Met deze informatie ben ik aan de slag gegaan en daar kwam uiteindelijk de volgende kaart uit… Het is weer een type kaart die ik nog niet eerder had gemaakt. Ā Een foto ben ik vergeten te makenĀ  šŸ™„ maar daar en tegen hebben we er wel een filmpje van! En soms is een filmpje net zo leuk als een foto of zelfs leuker. De “Baby things” clearstamps heb ik ingekleurd met Tombow ABT Dual Brush pennen/stiften.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:
– EC0159 Eline’s Handlettering stamps, Marianne Design
– 6002/0297 Hoera, Joy!
– 55.0607 Baby things, Leane Creatief[/one_half] [one_half last]– Tombow ABT Dual Brush pennen/stiften
(nummer van de kleuren heb ik helaas niet opgeschreven)
– Schud materiaal heb ik overal vandaan geplukt[/one_half] [clear]