Haha, nee mijn broer en schoonzusje hebben nog geen kleine op de wereld gezet. Gaat vast een keer komen, maar deze kaart was voor andere ouders die opa en en oma zijn geworden. Ik had net het nieuwe “Rompertje” mal van  Marianne Design binnen en dus wilde ik die natuurlijk meteen uitproberen. Ben echt zo enthousiast over deze mal. Je kan hem op zoveel manieren gebruiken. Inmiddels ben ik alweer met een nieuwe idee bezig waarin ik dit rompertje verwerk. Ik hoop dan ook dat ik die ook snel hier kan laten zien. Maar eerst deze stoer, lieve en leuke kaart.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– EC0159 Clear stamp tekst, Marianne Design
– EC0924 Clear stamp voetjes, Marianne Design
– COL1419 Rompertje, Marianne Design
– EC0138 Eline teksten clear stamp, Marianne Design 

– SCB220608117G Elegantly Simple, ScrapBerry’s
– 6002/0324 Postzegel, Joy!
– DS-E-W-38-NL Gefeliciteerd, Crafter’s Companion

– Tuxedo black, Memento

Gezellig dat je weer even kwam kijken…een hele fijne creatieve dag toegewenst![/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]