Condoleance kaarten maken, de minst leuke kaarten qua gevoel. Maar toch kan je, hele warme, zachte en passende kaarten creëren. Al mijn condoleance kaarten waren helemaal op, en dan is het helaas toch echt nodig om er weer een aantal te maken. Ook ontzettend mooie kaarten geworden met de 6002/0413 mal van Joy!. Deze keer wilde ik een keer iets anders en koos ik er voor om stempel kaarten te gaan maken. Ik ben voorzichtig aan begonnen, verschillende opzetten geprobeerd en daar kwamen al snel verschillende mooie kaarten uit. Zo ook deze…

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– TC0837 clearstamp paardenbloem, Marianne Design
– HT1613 clearstamp vlinders, Marianne Design
– CLTZOP 06 Tekst clearstamp, Crealies

– Cloud white, VersaMagic DewDrop Chalk
– Tuxedo black, Memento
– Maxi power tape, Tombow
– Papier, Action

– lint en een basis kaart.

Leuk dat je weer even kwam kijken. Hoe maak jij je condoleance kaarten?[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]