Op Facebook groepen en pagina’s kom je echt vanalles tegen. Zo ook leuke uitdagingen om nieuwe dingen te proberen. Type kaarten die je nog nooit hebt gemaakt. Maar ook eens een keer een totaal ander soort stempel. Geen clearstamp, maar een digi stempel. Een digitale stempel die je dus uit kan printen op het papier van jou keuze. Dit keer had ik gekozen om de stempel in te kleuren met potloden. En niet gewone huis tuin en keuken potloden. Maar de potloden van Tombow die ik een tijdje geleden heb mogen ontvangen (Tombow Irujiten). Een cadeau waar ik zeer attent mee ben. Persoonlijk vind ik ze iets fijner kleuren dan mijn Faber Castell Polychromos potloden. Heb alleen ontdekt dat ik nog even een goede puntenslijper moet zien te vinden! Iemand tips?

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– 6002/0146 Frame rechthoek, Joy!
– CLNestXXL08 Vierkant, Crealies
– CLNestXXL10 Rechthoek, Crealies

– Tombow Irujiten potloden
– Tombow Multi Mono Liquid glue
– Tombow Maxi Power tape

– 3D foam pads, Action
– Kaart & enveloppe, Action

– Papier Paper pad, Studio Light

Leuk dat je weer even kwam spieken…ik weet zelf nog niet wat ik van dit type kaart moet vinden. Te druk, precies goed zo? Het is nog niet een type kaart wat ik makkelijk maak,…of waarvan ik meteen een beeld heb hoe ik hem wil maken. Terwijl dit me wel lukt met andere type kaarten. Zelfs CAS-kaarten lukken steeds beter. Ik ben benieuwd naar jullie mening! [/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]