Deze muisjes vieren feest,…want er iemand jarig. In de polonaise komen ze je cadeau brengen…gezellig toch? En de ballonnen,…die zijn naar het plafond gestegen. Ook deze kaart heb ik weer met de “masking” techniek gestempeld. Ik ben er echt dol op! Maar als de muizen niet uitkijken…dan vallen ze zo allemaal over elkaar heen…

Ik had er een stuk of drie gemaakt met deze stempels, maar die zijn allemaal alweer foetsie. Dus binnenkort gaan we nog maar eens ervoor zitten om weer een aantal van deze kaarten te maken. Altijd makkelijk om te hebben en simpel om te maken.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– HT1602 clearstamp, Marianne Design
– HT1605 clearstamp, Marianne Design

– Tombow ABT Dual Brush nr. N45
– Tombow ABT Dual Brush nr. N89
– Tombow ABT Dual Brush nr. 133
– Tombow ABT Dual Brush nr. 443
– Tombow ABT Dual Brush nr. 603
– Tombow ABT Dual Brush nr. 703
– Tombow ABT Dual Brush nr. 933

– Tombow Maxi power tape, glue tape pn-ip permanent
– Memento Tuxedo black, Inkt[/one_half] [one_half last]2016-09-26-muizenballonnen

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]