Ieder jaar op 10 november is het de “Dag van de Mantelzorg”. Vorig jaar besloot ik daarom om voor de mensen die dicht bij mij staan en er, op hun manier, altijd voor mij zijn een lief kaartje te maken. Om ze te bedanken voor alle tijd, liefde en begrip ik altijd ontvang.

Dit jaar had ik helaas geen tijd om kaartjes te maken i.v.m. een andere bezigheid waar ik druk mee was. Maar via deze weg wil ik in ieder geval laten zien dat ik er zeker wel mee bezig ben, en nadenk over al die mensen die er voor zijn of haar partner, familie of vriend(in), enz… is.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1248 , Marianne Design
– 6002/0461 maanden, Joy!
– clearstamp Konijn met bloemen, Wild Rose Studio
– 660056 cijfers, Sizzix Tim Holtz

– Tombow ABT Dual Brush pennen/stiften (de kleur nummers die ik gebruikt heb, weet ik helaas niet meer uit mijn hoofd.)
– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– Tombow Glue pen
– Tombow Maxi power tape, glue tape pn-ip permanent
– Gel pennen, Action
[/one_half] [one_half last]2015-11-10-dagvandemantelzorger

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]