Knutselt jou kind ook zo graag en is hij of zij bijna jarig. Wat is dan leuker, dan om een kaart te krijgen met je verjaardag, waarmee je ook nog eens aan de slag kunt. Op aanvraag heb ik een kaartje gemaakt voor een meisje dat 6 werd als ik het goed heb onthouden. Zij is dol op knutselen,…en dus bedacht ik me dat zij inmiddels wel zover was dat ze Eline’s diertjes in elkaar kon zetten.

Oma helemaal blij met het leuke vrolijke en absoluut unieke kaartje die ik voor haar kleindochter had gemaakt. Ik moet alleen nog eens vragen hoe het met onze Eline diertjes is afgelopen ;-).

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– COL 1352 Kikker, Marianne Design
– COL1368 Egel, Marianne Design
– COL1399 Aapje, Marianne Design
– CR1319 Gefeliciteerd, Marianne Design
– PL1524 Clearstamp tekst, Marianne Design
– PB7045 Eline’s papier, Marianne Design 

In de envelopjes…
– COL1354 Konijn, Marianne Design
– COL1352 Kikker, Marianne Design

– Tombow multi mono liquid glue
– Tombow Maxi Power Tape

– 3D foam pads, Action
– Kaart, Action
– Papier, Action

Leuk dat je weer kwam kijken, tot de volgende kaart maar weer![/one_half] [one_half last]2016-02-19-kinderkaartknutselen

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]