Vandaag weer een kaartje online,..een hele simpele. Gemaakt met clearstamps van Marianne Design en ingekleurd met mijn favoriete stiften. Dit kaartje is alweer foetsie..en heb ik zelfs nog een tweede versie van gemaakt omdat er naar gevraagd werd. Om het stempel gedeelte van het kaartje te maken heb ik de masking techniek gebruikt. Door deze techniek te gebruiken kun je de leukste stempelkaarten creëren. Voor mijn kerstkaarten heb ik alweer te leukste ideeën inmiddels. Dus die techniek zien jullie nog wel terug komen. Maar jullie hebben nog veel meer van mij tegoed…maar daarover later meer ;-).

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0376 Anja’s ovaal, Marianne Design
– HT1606 clearstamp, Marianne Design

– Tombow ABT Dual Brush 847
– Tombow ABT Dual Brush 899
– Tombow ABT Dual Brush 977
– Tombow ABT Dual Brush 990

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Washi tape, Action
– Memento tuxedo black, Inkt
[/one_half] [one_half last]2016-09-26-paardgefelicipeerd

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]