Naast kaarten maken vind ik het heerlijk om te kleuren. Meestal kleur ik dan stempels in, maar soms wil ik ook wel eens iets anders. Daarom kruip ik zo af en toe ook achter een kleurplaat. Meestal duurt het dan wel even voor deze af is, aangezien ik nog wel eens ruzie met mijzelf heb qua kleurgebruik. En m’n te kritische ik kan ook nog wel eens moeilijk doen ;-). Maar uiteindelijk eindigt het hele plaatje wel naar tevredenheid.

Ik kleur graag met de Tombow ABT Dual Brush stiften/pennen. Ze liggen, ondanks mijn slechte linkse hand, erg fijn in de hand. Doordat ze lichtgevoelig zijn verkrampt mijn hand niet en kan ik, als ik wil zelfs de kleintjes dingen in kleuren. Ik noem ze vaak ook “tover stiften” aangezien je er de leukste dingen mee kan maken. Ik ben dan ook van plan om de komende tijd verschillende mogelijkheden te laten zien wat je ermee kan creĆ«ren.

[one_half]Onlangs heb ik deze kleurplaat gemaakt…
2016-09-14-bogen-en-sterren[/one_half] [one_half last]Met de volgende Tombow Dual Brush stiften/pennen…
2016-09-14-bogen-en-sterren-tombowabtdualbrush[/one_half] [clear]