Een beetje een somber kleurige kaart vanwege de reden dat ik de kaart heb gemaakt. En toch wilde ik hem tegelijkertijd veel warmte en dankbaarheid uit laten stralen. Zodat de ontvanger het bedankje goed zou snappen. Als ik nu achteraf naar de kaart kijk zie ik wel dat ik nog wat leerpuntjes heb, maar al met al mag ik niet klagen. De opzet vind ik in ieder geval wel goed. En ben ik zeer tevreden over. Waar ik soms toch nog over val is het kleurgebruik. Daar maak ik soms toch nog wat misstappen in. Geen onoverkomelijke… maar het zou kunnen verbeteren. Daar zijn we dan ook hard mee bezig. Ben erg benieuwd of je ziet wat ik bedoel ;-). Maar verder hoop ik natuurlijk weer dat je juist een idee op doet!

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– Ronde bloem vorm, ?
– CR1356 Bloem, Marianne Design
– 98743 Vlinders op tak, Memorybox
– 6002/0299 Bedankt, Joy!
– Embossingfolder,?

– Tombow multi mono liquid glue
– Tombow Maxi power tape, glue tape pn-ip permanent
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan :-), tot de volgende kaartenblog![/one_half] [one_half last]2016-05-14-bedankt

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]