Hier een tweede geboortekaartje voor een jongetje. Met dezelfde kaartsjabloon van Dutch Doobadoo -Baby Onesie-. Die is toch gewoon zo leuk! Ben er helemaal fan van. Inmiddels heb ik een stuk of 10 van die uitgeknipte sjablonen al klaar liggen om er nieuwe kaartjes mee te maken. Aangezien ook nu weer die kaartjes op één na op zijn :-O…

Maar dit keer wil ik proberen een aantal geboortekaartje te maken die voor een meisje en jongen geschikt zijn. Is denk ik ook wel handig…

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– 470.713.595 Baby onesie, Dutch Doobadoo
– CS0891 Clearstamp tekst, Marianne Design
– CR1360 Ronde cirkel, Marianne Design
– AK0033 knipvel Eline’s baby’s, Marianne Design
– 130501/1150 Gefeliciteerd clearstamp, CraftEmotions

– PB7049 Eline’s Babies Blue papier

– Tombow multi mono liquid glue 
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action

Leek dat je even kwam kijken,..wie weet om wel inspiratie op te doen. Voor de lieve bezoekers hoop ik niet dat jullie inmiddels geboortekaartjes gek zijn geworden van me haha. Tja ze moeten toch echt gemaakt worden. Maar ik beloof dat ik de komende tijd ook zeker ander soort kaartjes langs laat komen :-).[/one_half] [one_half last]2016-06-22.BabyJongenRomperBuitenkant02

2016-06-22.BabyJongenRomperBinnenkant02[/one_half] [clear]