Heel lief, klein en super mannelijk schattig. Voor een hele kleine lieve stoere man…die hier net komt kijken. Dit keer super leuke kleine geboortekaartjes. Ook weer eens een keer heel iets anders, dan altijd maar vrij grote kaarten. En…ze waren zo weg. Erg gewild dus,…dus ik denk dat ik er binnenkort ook nog maar weer een paar ga maken :-). Maar ik beloof dat ik ze dan iets later zal gaan plaatsen. Want ander zien jullie in plaats van groen en geel…heel erg blauw. Niet goed! Dus de komende tijd iets minder blauw op Divien.nl…Dit om jullie ook te laten zien dat ik een grote verscheidenheid aan kaarten kan maken. Dus voor nu even geen geboorte kaartjes meer…naja misschien dan nog een paar voor “meisjes”?

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– AK 0030 Knipvel, Marianne Design
– CNLS05 Peekaboo, Crealies
– PL1506 Kiekeboe clearstamp, Marianne Design
– CR1323 Bloemetjes, Marianne Design
– 130501/1150 Gefeliciteerd clearstamp, CraftEmotions

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Strikje, van mezelf
– Kaartjes, Action
– Papier, Marianne Design knipvel
– Craft Papier, Boekenvoordeel

Kun je al dat blauw nog aan? Haha…Hopelijk tot de volgende kaartenblog![/one_half] [one_half last]2016-04-11-peekaboo01a 2016-04-11-peekaboo01b

2016-04-11-peekaboo02a 2016-04-11-peekaboo02b[/one_half] [clear]