Zomer, een echte vrolijke strand kaart. Na afgelopen week met alle warmte is dit een toepasselijke kaart om te plaatsen. Gemaakt voor iemand die jarig was en wilde sparen voor een parasol in de tuin. Ik wilde eens iets totaal anders doen. Heb voor het strand echt zand gebruikt. Als betwijfel ik, of de die scootmobiel het zo goed zou doen in het zand ;-). Mee hè het is maar een kaart…

Ik merk toch dat de dame op de scootmobiel populair blijft. Er wordt vaak naar gevraagd. Dus ik ben erg blij, met deze stempel van Art Impression. Dit merk heeft vaak net wat apartere artikelen, die zich uitdagen er echt allerlei kanten uit een prachtige kaart er van te maken.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1319 Hartelijke Gefeliciteerd, Marianne Design
– CR1223 Postzegel vorm, Marianne Design
– 6002/0286 Zon, Joy!
– 6002/0419 Meeuw, Joy!
– 4572 Throttle Spinner (clearstamp), Art Impression

– Tombow multi mono liquid glue
– Tombow ABT dual brush pennen
– Inkt, Distress van Tim Holtz
– Schelpen van papier & Strandstoel op papier, Studio Light
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action
– (vogel)Zand

Wat ontzettend leuk dat je weer even kwam kijken. Dit kaartje maakt de regenachtige zomerdagen wel weer goed :-)!Ik hoop je snel weer te zien :-).[/one_half] [one_half last]2016-03-29.StrandGefeliciteerd01

2016-03-29.StrandGefeliciteerd02

2016-03-29.StrandGefeliciteerd03[/one_half] [clear]