Na mijn shub eind september 2015 liep ik voor revalidatie een aantal maanden in het ziekenhuis. Het revalidatieteam kent me daar inmiddels, en weten dat ik nogal creatief ben. Nadat ik mijn fysiotherapeute een keer blij had gemaakt met een kaartje, kwam een collega van haar naar me toe. “Oh wat een leuke kaarten maak jij, echt geweldig. Zou je voor mij misschien ook een kaartje willen maken?”. Mijn antwoord was, zoals ik die zo vaak geef. Jawel hoor, maar dan moet ik wel de tijd krijgen. MS en iets inplannen gaat namelijk vaak niet zo goed samen. Na wat informatie te hebben gekregen over de jarige en ging ik aan de slag. Volledig blanco, zonder ideeën van internet… De kaart hieronder is het resultaat. Hij is met een knipoog gemaakt aan de voorkant,…en de binnenkant weer persoonlijk.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– COL1398 Banner, Marianne Design
– LR0268Fotolijst, Marianne Design
– CR1355 Gras, Marianne Design
– CR1323 Bloemen, Marianne Design
– MB99336 Boom, Memorybox
– 98527 Rustende vogeltjes, Mermorybox
– 4572 Throttle Spinner (clearstamp), Art Impression

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Kaart, Action
– Papier, Action
– Embossing poeder,
– Masks & More No. 11 stenen, Crealies
– Overige dingen heb ik van internet of zelf gemaakt

Wat gezellig dat je er weer was…ik zeg maar weer, tot de volgende kaartenblog![/one_half] [one_half last]2016-04-11-museum65-01

2016-04-11-museum65-02

2016-04-11-museum65-03

klik op de foto om deze vergroten
[/one_half] [clear]