Iedereen kan wel eens een opkikker gebruik. En als je rond ga kijken wat voor kaarten er zijn, dan zijn dat vaak super vrolijke, met mega vrolijke kleuren, bloemen, of een beetje voor een wat jonger publiek…naja meestal zijn het kaarten die ik zelf iets meer geschikt vind voor vrouwen. Nu is het zo dat ik nog steeds strijd voor het populairder maken van mannenkaarten. En dus ben ik er voor gaan zitten om eens een paar leuke opkikker kaarten voor mannen te maken. Naar mijn idee is het best aardig gelukt en ik heb er meteen maar twee gemaakt,…ze zijn in ieder geval alweer op de post gegaan. En niet alleen door mezelf ;-). Ik hoop dat jullie het met me eens zijn!

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1316 Een Opkikker voor jou, Marianne Design
– LR0362 Ziekenhuis, Marianne Design 
– COL1352 Kikker, Marianne Design
– CS0930 medische set clearstamp, Marianne Design 
– CD10569 Knipvel zusters, Yvonne Creations

– Tombow multi mono liquid glue
– Kaart, Action
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action
– Inkt, Memento

Gezellig dat je even kwam kijken. Hopelijk ben jij ook weer opgekikkerd :)[/one_half] [one_half last]2016-04-04-opkikkerman01

2016-04-04-opkikkerman02[/one_half] [clear]