Een geslaagd kaart,…een beetje mosterd na de maaltijd. I know…maar ja, toen het de tijd van het jaar was, ging het me niet lukken om deze online te zetten. Dus dan nu maar.. Ik vind het wel een vrolijk kaartje geworden, en zeer feestelijk met al die confetti. Er liggen nog wel een paar plaatjes van hetzelfde knipvel klaar, om ook een kaart mee te maken. Maar dat zal eind dit jaar of begin volgend jaar worden dat ik daar aan toe kom, want ja… Eerst komen de kerstkaarten! En daar gaan we dit keer toch echt vroeger mee aan de slag. Want dit jaar weer op een dag voor kerst nog een een kaar maken, dat wil ik niet meer. Dus jullie houden nog een paar geslaagd kaartjes van me tegoed. Ik weet alleen niet wanneer…

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0395 Rand, Marianne Design
– LR0342 Confetti, Marianne Design
– CR1281 Alfabet, Marianne Design
– DIE359-R Balon, Impression Obsession
– CD10288 Knipvel, Yvonne Creations

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action
– Kaart, Action

Ik hoop dat je weer een beetje inspiratie hebt opgedaan… Tot de volgende kaartenblog![/one_half] [one_half last]2016-04-03-geslaagd

klik op de foto om deze te vergroten
[/one_half] [clear]