En wederom kleurt er een kaartenblog op mijn site blauw. Nog een geboorte kaartje voor een jongen die ik dit jaar heb gemaakt. Deze is inmiddels ook allang verstuurd. Deze keer een gewone normale kaart vorm, maar een kaart met een verborgen kaartje. Zoals je kunt zien op de tweede foto. Weer een heel ander kaartje, dan al die andere ;-). Vond het overigens eng om rood te gebruiken op de kaart. Waarom? Geen idee,…een gevoel denk ik. Maar des te vaker ik naar de foto’s kijk. Des te leuker ik hem wel begin te vinden. Ik ben gelukkig iemand die toch echt wel dingen uit probeert,…ook al zou ik het, als het een kaar voor mezelf zou zijn, niet zo snel doen. Maar hè,…iedereen heeft zijn eigen smaak, zijn eigen kijk op kaarten. En ik maak regelmatig een kaart waarvan ik denk,…hmmmm ik weet het niet. Terwijl iemand, die hier op visite komt, die kaart juist super leuk vind. Dus op die manier, gebeurd het dat ik regelmatig uit m’n comfort zone,..een kaartje maak.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1248 Rond, Marianne Design
– LR0307 Rammelaar, Marianne Design
– AK 0030 Knipvel, Marianne Design
– EC0152 clearstamp, Marianne Design
– PL1506 Kiekeboe clearstamp, Marianne Design
– 6003/0033 Vlinder, Joy!

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action
– Kaart, Action
– Knoopjes, eigen voorraad
– Lint, ?

Wat leuk dat je weer kwam kijken,..weer een blauw kaartje. Tja kan er niks aan doen…ze gaan ook zo snel.[/one_half] [one_half last]2016-04-06-geboorte01

2016-04-06-geboorte02

klik op een foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]