50,…Tja dat kan vanalles zijn. 50 jaar geworden, 50 jarig huwelijk,…50 jaar dienstverband is misschien een beetje te optimistisch. Maar op zich kan deze kaart voor vanalles gebruikt worden. Nu heb ik zelf nog niet veel van doen met iets van 50 jaar… Maar dat komt vanzelf wel. Eerlijk gezegd heb ik voor de kleur rood gekozen omdat ik een keer iets met deze washi tape wilde doen. Want heel eerlijk, ik ben eigenlijk niet zo van het rood. Dat doet me denken,…ook met mijn kerstkaarten gebruik ik vaak soms wel met een beetje tegenzin rood haha. Al weet ik iemand in mijn omgeving die zou trouwen met de kleur rood 😉 Maar goed, misschien moet ik er gewoon van gaan leren houden. Sommige dingen komen met de jaren zeggen ze vaak…. toch?

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– DS-EDG-FLO Floral Dance, Die`sire Crafters Companion
– CR1203 Vierkant, Marianne Design
– CR1272 Bladeren, Marianne Design 
– COL1347 Cijfers, Marianne Design 
– Label houder, ?

– Tombow multi mono liquid glue 
– 3D foam tape, Action
– Papier, Action
– PK9120 Papier, Rood, Old Press van Marianne Design 
– Rode gemstones, Anita’s
– Label zelf gemaakt
– Rode bloemetjes, Action
– Lint, Action
– Washi tape, rood / hartjes, Action

Hopelijk heb je weer inspiratie opgedaan..en een gezellig bezoek gehad. Ik hoop tot de volgende kaart![/one_half] [one_half last]2016-05-16.50jaarWat01

2016-05-16.50jaarWat02[/one_half] [clear]