De dochter van mijn hulp ging samenwonen. De radertjes gingen natuurlijk meteen al draaien. Een leuke kaart moest er natuurlijk komen. Gelukkig kreeg ik fijne informatie, waarmee ik de kaart een mooi persoonlijk tintje kon geven.

Ik wilde de kaart vooral warm laten overkomen en zacht. Een kaart die zou laten zien, dat ondanks dat ze al allebei in hetzelfde huis woonden bij een van de ouders, ze dan nu eindelijk echt samen gingen wonen. Ik baal ervan dat ik geen foto heb gemaakt van de ingekleurde stempel onder het peekaboo luikje.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– DDS3302 Verhuizen Don & Daisy clear stamp
(deze stempel zit verstopt onder de sleutel met huisjes
een voorbeeld daarvan heb ik onder de foto van de kaart
geplaatst.)
– LR0206 Klimop, Marianne Design
– LR0353 Huisjes, Marianne Design
– COL1398 Banner, Marianne Design
– COL1397 Letters, Marianne Design
– 893 Lantaarn, Memorybox
– 98527 Vogeltjes, Memorybox
– Crea-Nest-Lies-Small No. 5 Peek a Boo, Crealies

– Tombow multi mono liquid glue
– 3D foam pads, Action
– Papier, Marianne Design

Gezellig dat je weer even kwam kijken. Tot de volgende kaart![/one_half] [one_half last]2016-03-24.Samenwonen

49679973[/one_half] [clear]