Wat doe je, als je een opkikker kaart wilt maken die voor en een man en een vrouw geschikt is en je dit duidelijk zichtbaar wil laten zijn op de kaart. Omdat hier duidelijk een scheiding in te kunnen maken en het toch ook wel weer overeenkomsten te laten zien heb ik een vierkante kaart genomen, en de buitenste twee zijkanten naar binnen dichtgevouwen zodat ze tegen elkaar komen.

Het enige wat doorloopt in deze kaart is de auto, de rest heb ik allemaal gescheiden. Wel heb ik geprobeerd om de bij de kanten bij elkaar te laten horen en dus niet te veel van elkaar af te laten wijken. Volgens mij is dit aardig gelukt.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0331 VW Auto, Marianne Design
– CR1306 Lelie bloemen, Marianne Design
– COL1352 Kikker, Marianne Design
– CR1348 Hout, Marianne Design
– CR1316 Een Opkikker voor jou, Marianne Design
– LIT 192 Houten tak, Kreaxions

– Tombow multi mono liquid glue 
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action
– Glitter gelpennen, Action

Bedankt voor het komen kijken, en ik hoop tot de volgende keer :-).
[/one_half] [one_half last]20151121_Opkikker[/one_half]