Deze kaart was voor iemand die een geweldige camper reis door Amerika ging maken. Net voor die vakantie was deze persoon jarig. Dus dan maken we natuurlijk een passende kaart. Om Amerika een beetje op de kaart te laten zien, heb ik de elanden van Marianne Design gebruikt m’n moeder dacht dat het herten waren ahum haha. Omdat ik de kaart open had gemaakt aan de voorkant was er wel iets minder ruimte over voor tekst. Het papier tussen de bomen had ik namelijk weggeknipt. Zodat je als ware het idee hebt dat je door het bos rijd met de camper en de elanden in de bossen staan.

 

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– 99156 Bomen, Memorybox
– 99336 Gras, Memorybox
– LR0377 Elanden, Marianne Design
– 6002/0442 Gefeliciteerd, Joy! 
– 6002/0442 Hoera, Joy! 
– Camper is uitgeprint van internet

– Tombow multi mono liquid glue
– 3D foam pads, Action
– Papier & kaart, Action

Leuk dat je weer even kwam kijken,..hopelijk heb je weer inspiratie opgedaan! Tot de volgende kaart…[/one_half] [one_half last]2016-02-13.GefeliciteerdAmerika[/one_half]