Onlangs zijn goede vrienden van mij de kersverse ouders van een prachtige jongen geworden. Zijn naam,…Milan! En toen ik al snel op kraakvisite mocht komen, was dit iets sneller dan ik gedacht had,..dus was een cadeautje nog niet gevonden. En tja, ik kan dat niet. Met lege handen op bezoek gaan, zonder ook maar een kleinigheidje. Dus ben ik aan de slag gegaan met een leuk idee wat ik kreeg…en die is hier nu voor jullie te zien.

De naam Milan uitgewerkt en die opgeleukt met mallen van Marianne Design, ontworpen door Eline. Die mallen zijn en blijven zo ontzettend leuk. Je kunt ze op allerlei knutselprojecten gebruiken!

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0333 Eendjes, Marianne Design
– LR0203 Boom, Marianne Design
– LR0371 Pop up, Marianne Design
– COL1384 Olifant, Marianne Design
– COL1386 Giraffe, Marianne Design
– COL1387 Baby, Marianne Design[/one_half] [one_half last]2016-05-19.Milan03[/one_half]

Sorry voor de niet zo heel geweldige foto…maar door al mijn enthousiasme, ben ik het vergeten *oepsie*. Leuk dat je weer even kwam kijken! Dit was niet echt een kaart :-),…dus we maken er maar van, tot de volgende knutsel ;-)!