Soms houd je resten van andere kaarten over, die je misschien niet gebruikt heb, de goede kleur niet hadden  of iets wat je gewoon een keer tegen bent gekomen. Nou van deze spullen heb ik deze kaart gemaakt. En eigenlijk vind ik de kaart, ondanks dat het een “restjes kaart” is, erg leuk gevonden.

De vlinders heb ik op het ovale papier gestempeld, maar om deze meer effect te geven heb ik ze nogmaals op los papier gestempeld, uitgeknipt en daarna met 3D foam pads vast gemaakt op de kaart. Precies op de plek waar ik diezelfde vlinder al gestempeld had.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– EC0152 Clearstamp tekst, Marianne Design
– CS0926 Clearstamp vlinders, Marianne Design
– COL1323 Bloem, Marianne Design
– LR0376 Anja’s Ovaal , Marianne Design

– Papier, Action
– Papier, Boekenvoordeel
– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action

Een simpel kaartje, en toch erg lief. Wat vind jij er van? Bedankt voor je bezoekje, tot de volgende kaart![/one_half] [one_half last]2016-05-01.IkDenkAanJe

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]