Opkikker kaarten, ze zijn er in zoveel verschillende soorten en maten. En voor zoveel verschillende momenten. Hier een algemene opkikker. Een kaart die je voor verschillende soorten momenten kan gebruiken. Altijd wel handig om in huis te hebben. Want tegenwoordig hoor je steeds vaker de meest nare dingen, en dan is zo’n kaart krijgen altijd erg fijn. Dat heb ik, sinds ik ziek ben geworden, zelf vaak ervaren.

Het voelt warm, liefdevol en vriendelijk om op moeilijke tijden dan zo’n kaart te ontvangen. Dat er aan je gedacht word, misschien wel in stilte, maar toch. Je bent niet alleen, en vooral het gevoel te hebben dat je er niet alleen voor staat is soms zo onwijs belangrijk. En dat gevoel kan je mijn in ieder geval geven door zo’n simpel kaartje…

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0395 Sierlijke rand, Marianne Design
– LR0399 Narcissen, Marianne Design
– CR1207 Mand, Marianne Design
– EC0152 clearstamp Eline’s sweet sentimental, MD
– CDST10009 clearstamp Kikker, Yvonne Creations

– 3D foam pads, Action
– papier, Action
– Gel pennen, Action
– Tombow ABT dual brush pennen
– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– Stempel inkt zwart, Memento

(de afkorting MD staat voor Marianne Design)[/one_half] [one_half last]2016-04-03.LenteOpkikker
klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]

Ik hoop dat jullie weer inspiratie hebben opgedaan ;-). Tot de volgende opkikker!