Een kleinzoon

Wil je een kaart voor me maken? Vrienden van mij hebben een kleinzoon gekregen en daarmee wil ik hen feliciteren. Die vraag kreeg ik onlangs. Erg leuk, en weer eens iets dan een geboortekaartje natuurlijk.

De nadruk wilde ik leggen op het feit dat ze opa en oma zijn geworden, zonder meteen te laten zien dat opa’s en oma’s vaak al wat ouders zijn natuurlijk. Natuurlijk zijn de uiltjes van Eline (Marianne Design) daar zeer geschikt voor. Althans, dat vond ik. De persoon die mij de opdracht voor de kaart had gegeven vond de kaart erg leuk en was zeer tevreden. Kortom weer iemand blij gemaakt. En daar knutsel ik toch graag voor.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– PB7045 , Marianne Design
– COL1357 , Marianne Design
– CR1348 , Marianne Design
– CR1324 , Marianne Design
– LR0376 , Marianne Design
– Banner, Marianne Design
– Letters, Marianne Design
– CS0943 Achtergrond stempel, Marianne Design

– 6002/0297 Hoera, Joy!

– Papier, Action
– 3D foam pads, Action
– Tombow Multi Mono Liquid Glue

Leuk dat jullie weer even kwamen kijken. Tot de volgende keer maar weer :-)![/one_half] [one_half last]2016-03-18.EenKleinzoonHoera

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]