Daar is hij dan, het kaartje van de #sneakpeak. Hoera, een jongen! Wat wordt ik toch altijd vrolijk als ik geboortekaartjes maak. Het is toch ook iedere keer weer zo mooi, als een er een kindje geboren word. Nieuwe leven,…een individu, iemand die zijn of haar stempel gaat drukken om deze wereld. Ik was zo enthousiast over dit geboortekaartje, dat ik jullie af en toe mee heb laten spieken via Twitter en Instagram. Zo deelde ik het zelf gemaakte kastje..en de bloemen die ik had gemaakt. Ik ben namelijk geen ster in bloemen maken, maar deze waren erg goed gelukt.

 

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– AK0030 knipvel, Marianne Design
– CS0943 Background clearstamp, Marianne Design
– CS0892 Welkom op de wereld, Marianne Design
– COL1313 Konijntje clearstamp, Marianne Design
– COL1323 Bloemetje, Marianne Design
– COL1350 Letters, Marianne Design

– LR0307 Rammelaar, Marianne Design
– PP1401 Ballon hartje, Marianne Design
– N˚ 55.0607 Baby dingen, Leane Creatief
– ds-e-w-36-nl Gefeliciteerd, Crafter’s Companion

– Papier, Action
– 3D foam pads, Action
– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– Tombow ABT Dual Brush pennen
nr. 990 & 969
– Stickervel, Action
– Het kastje heb ik helemaal zelf gemaakt zonder mallen

Gezellig dat jullie er weer waren,…en hopelijk konden jullie de sneak peak waarderen. En klopt het met jullie indruk, die jullie kregen van de sneak peak :-).[/one_half] [one_half last]2016-04-27.JongenGeboren01

2016-04-27.JongenGeboren02 2016-04-27.JongenGeboren03

klik op een van de foto’s om deze te vergroten[/one_half]