Voor de verjaardag van mijn tante heb ik deze leuke kaart gemaakt. Zij knutselt zelf ook graag kaarten in elkaar. Dus de lat lag natuurlijk hoor :-). Maar naar mijn idee is het me goed gelukt, om een kaart te maken die goed bij haar past.

En die dame op de scootmobiel, ze heeft haar charme, want iedereen valt als een blok voor de kaarten waarop zij staat. Ze doet het goed, dus is zij ook een hele aanwinst in mijn knutselspullen. Ik hoop dat we nog vele mooie kaarten mogen maken.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– Raam, Marianne Design
– Getallen, Marianne Design
– Letters, Marianne Design
– LR0267 Stoel & lamp, Marianne Design
– LR0261 Boom in pot & vlinder, Marianne Design
– 4572 Throttle spinner clearstamp, Art Impression

– Tombow Dual Brush pennen: 879, 942, 850, 847, N45 en N35
– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Grote kaart, Action

Wat gezellig dat je weer even kwam kijken. Die dame op de scootmobiel is me toch een partij populair. Vaak word ik gevraagd of ik zo’n kaart op aanvraag wil maken. Nu maar hopen dat straks niet alle vrouwelijke familieleden op dezelfde scootmobiel zitten ;-). Tot de volgende kaart…[/one_half] [one_half last]2016-02-01.60jaar

2016-02-01.60jaarBinnen

klik op een foto om deze te vergroten[/one_half]