Een opkikker kaart kan zo vaak, zo goed van pas komen. Iemand hoeft nog niet eens perse ziek te zijn om zo’n kaart te sturen. Een opkikker betekent veel meer,..een opkikker voor in een stressvolle periode, als je al een tijd lang geen baan kunt vinden of wanneer je een dierbaar persoon bent verloren. Nu pas je daar natuurlijk de kaart op aan. En gebruik je geen kikker die in bed ligt. Maar m’n idee snap je waarschijnlijk wel. Ik gebruik dan ook liever “Een Opkikker voor jou” dan de zin “Veel Beterschap”. Deze laatste heeft eigenlijk altijd te maken met ziekte.

Deze kaart had ik gemaakt en was eigenlijk nog niet af, of iemand wilde hem graag hebben. Toen heb ik de kaart nog netjes afgemaakt door de laatste puntjes op de i te zetten. Zo vond ik de kaart net iets te paars worden en heb ik bovenaan nog een aantal lieve groene blaadjes toegevoegd. Het grappige is, is dat het steeds vaker gebeurd dat de kaart al bezet is door iemand, voordat ik hem nog af heb. Naja laten we het maar zo zien, dan zijn de kaartjes die ik maak toch best leuk :-).

[one_half]Materialen die ik gebruikte heb:

– LR0388 , Marianne Design
– LR0156 , Marianne Design
– Een Opkikker voor jou, Marianne Design
– CDST 10009 Kikker in bed, Yvonne Creations

– TomBow ABT Dual Brush stiften
– Papier, Action
– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action

Even geen idee meer waar het paarse bloemetjes papier vandaan komt, en ik ben vergeten de kleurnummers van de Tomboy ABT’s op te schrijven *bloos*.

Ik zie jullie weer bij de volgende kaart. Gezellig dat jullie weer even kwamen kijken :-)…[/one_half] [one_half last]2016-02-18.Opkikker01

2016-02-18.Opkikker02

klik op een foto om deze te vergroten[/one_half]