De nieuwste Marianne Design Challenge 147 had als opdracht, maak een mannenkaart. En aangezien ik vind dat Mannenkaart het onderspit delven bij het zelf maken van creatieve kaarten vond ik dit een hele goede opdracht. Maar hoe goed ik ook heb opgelet, ik was te laat met m’n inzending. Mijn hoofd had ineens een andere datum verzonnen. Jammers,…maar hè ik heb wel weer een super leuke kaart gemaakt.

Dus wat maakt het uit, we gaan gewoon mee doen aan de volgende challenge,…maar eerst laten we natuurlijk wel zien welke kaart mee had moeten doen aan de vorige challenge.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– PK9126 Papier, Marianne Design
– LR0355 Horizon bomen, Marianne Design
– LR0360 Gras, Marianne Design
– LR0359 VW Busje, Marianne Design
– LR0381 Holland horizon, Marianne Design
– LR0342 Confetti, Marianne Design
– CR1319 Hartelijke Gefeliciteerd, Marianne Design
– CR1273 Anja’s Bloemen, Marianne Design
– COL1330 Lantaarn, Marianne Design

– Gel pennen, Action
– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads[/one_half] [one_half last]2016-03-01.MannenkaartVWbusje01

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]