Een kaart voor een verjaardag, iemand die dol is op leuke bloemen, de tuin en dieren. Het moest een vrolijke kaart worden, met frisse kleuren, maar ook eens een keer niet zo’n hele fijne kaart. Deze mocht naar mijn idee wat grover zijn. Voor mij een hele uitdaging om te maken, want meestal als ik in mijn hoofd heb om een wat grovere kaart te maken, wordt het uiteindelijk toch weer een fijne kaart, gewoonweg omdat ik dat blijkbaar meer in m’n vingers heb. Iemand die erg van de details is enzo… wel ik ben benieuwd naar jullie mening of het me dit keer toch wel een beetje gelukt is?

 

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0206 Vogelhuisje & vogeltje, Marianne Design
– LR0260 Kruiwagen, Marianne Design
– LR0209 Tulpen, Marianne Design
– CR1262 Latwerk bloemen (hek), Marianne Design
– MB99336 Boom, Memorybox
– MB98792 Gras, Memorybox
– PL1524 Clearstamp “Hieperdepiep Hoera”, MD

– Memento zwart, inkt
– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– Papier, Action
– 3D foam pads, Action

(MD is de afkorting van Marianne Design)

Leuk dat jullie weer een kijkje kwamen nemen. Er komen binnenkort weer meer kaarten online. Het lukte me even niet om zoveel achter de computer te zitten. Alles kost me de laatste tijd enorm veel energie, en we zitten in een stressvolle periode, wat mijn gezondheid ook niet goed doet. Hopelijk tot snel weer.[/one_half] [one_half last]2016-02-21.VrouwenkaartTuin

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]