Een goede vriend is vandaag jarig,…en aangezien ik heb vernomen dat hij de kaart al heeft ontvangen, kan ik hem dus op m’n site plaatsen. Dit wil ik vooral graag omdat ik zo enorm blij ben met deze kaart. Hij is erg goed gelukt vind ik. Helemaal als je bedenkt dat ik nooit zo’n soort kaart heb gemaakt. Een kaart met verschillende vormen.

Ik kan je vertellen, het is best apart om te maken. En je moet ook wel even een beetje nadenken bij het maken. Figuurtjes en andere dingen die je op de kaart verwerkt mogen niet met elkaar in de clinch komen als je de kaart dichtvouwt. Gelukkig hield ik daar meteen al rekening mee toen ik de kaart maakte.

Uiteindelijk is het een kaart geworden die heel toepasselijk is voor de jarige, gezien hij in de kersenteelt zit. En wat is er dan leuker om een kaart te maken met een persoonlijk tintje.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CCAC no. 07, Crealies
– LR0404 Kleine mand, Marianne Design
– LR0316 Laars, Marianne Design
– LR0220 Gefeliciteerd, Marianne Design
– CR1260 Rits, Marianne Design
– 6002/0454 Kers, Joy!
– EC0159 Cleatstamp, Marianne Design
– XXXXX Boom, ?

– Papier, Action
– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Groene blaadjes zijn gemaakt met een pons

Bedankt voor je bezoekje,…hoop dat jij ook al zin hebt gekregen in de kersen van dit jaar. Ik weet in ieder geval waar ik ze ga halen! Tot de volgende kaart :).[/one_half] [one_half last]2016-03-23.VerjaardagskaartKersen01

2016-03-23.VerjaardagskaartKersen02

2016-03-23.VerjaardagskaartKersen03

klik op een foto om deze te vergroten[/one_half]