Een goede vriend van mij was jarig en daar maakten we natuurlijk ook een kaart voor. Hij klust en knutselt nogal graag dus ik dacht, laat ik m’n handige harry stempel maar eens uit mijn knutselkast halen. Bij deze kaart kon ik mijn mooie Tomboy ABT Dual Brush pennen uit de kast halen. Op een hele simpele manier kun je stempels zo prachtig en realistisch inkleuren. Er zitten twee punten aan deze stiften. En omdat ze op waterbasis zijn kun je prachtige aquarel effecten maken. Dan lijkt het net of je plaatje zo uit een knipvel is geknipt. Het kleuren met de stiften is heel simpel. En het geweldige is, is dat je met een lichte kleur een donkere kleur kan oppakken, en daarmee hele mooie kleur schakeringen kan maken. Maar je hoeft nooit bang te zijn dat je de lichte kleur stift hiermee verpest. Want als je met lichte kleur stift gaat kleuren laat deze de donkere kleur gelijkmatig los, en reinigt de stift zich als ware weer vanzelf. En komt hij op zijn originele kleur terug.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– PL1518 Handige Harry clearstamp, Marianne Design
– PL1524 Gefelicitaart clearstamp, Marianne Design
– CR1319 Hartelijk Gefeliciteerd, Marianne Design
– DDS3327 Handyman Don, Marianne Design
– PK9116 Vintage men papier blok, Marianne Design
– 6002/0428 Taart, Joy!
– 99160 Kleine afvoerbuizen, Memorybox

– TomBow ABT Dual Brush pennen: nr. N57, nr. N65,
nr. N35, nr. 850, nr. 192, nr. 912, nr. 969

– Gelpennen, Action
– 3D foam pads, Action
– TomBow Multi Mono Liquid Glue[/one_half] [one_half last]2016-02-21.MannenkaartHandigeHarry

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]